HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

JORDAN OM KOBE: – SOM EN LILLEBROR

JORDAN OM KOBE

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Michael Jordan har uttalt seg om den tragiske helikopterulykken der ni mennesker mistet livet. Blant andre superstjerna Kobe Bryant og hans 13-årige gamle datter Gianna. Deres private helikopter sirklet ifølge rapportene rundt i 15 minutter før det krasjet i tåkefylte Calabasas, California.

Jordan har publisert en uttalelse for han hyller sin basket-kollega. Her er hva Jordan sa om Kobe.

– Jeg er i sjokk over den tragiske nyheten om Kobes og Giannas bortgang. Ord kan ikke beskrive hva jeg føler nå. Jeg elsker Kobe, han var som en lillebror for meg.

– Vi snakket ofte sammen, jeg kommer til å savne de samtalene. Han var en fryktet motstander, en av de største innen sporten og en kreativ kraft. I tillegg var han en fantastisk far, som elsket sin familie. Han tok stor ære i hans datters kjærlighet for basketball.

– Jeg og Yvette sender våre dypeste kondolanser til Vanessa, Lakers-organisasjonen, og basket-fans over hele verden.

Det er ikke bare Jordan som har uttalt seg om Kobe. NBA-sjef Adam Silver stiller seg også i rekken av kondolansene til Bryant.

– I tjue sesonger viste Kobe oss hva som skjer når et supertalent har et ønske om å vinne. Han var en av de ekstraordinære spillerne verden noen gang har sett. Fem NBA-titler, en NBA MVP-tittel, 18 All Star utmerkelser og to OL-gull.

– Han vil bli husket som den mest inspirerende spilleren som noen gang har plukket opp en basketball.

– Vi sender våre varmeste kondolanser til Vanessa og familien.

Den tidligere presidenten Barack Obama var også en stor fan.

KOBE BRYANT (41) OMKOMMET I ULYKKE

– Kobe var en legende og hadde akkurat startet det som skulle bli hans neste store oppgaver. Å miste datteren Gianna i tillegg, gjør dette ytterligere hjerteskjærende for oss som er foreldre. Michelle og jeg sender vår kjærlighet og bønner til Vanessa og Bryant-familien på denne utenkelige dagen.

Det var totalt ni mennesker, hvorav den ene var piloten som mistet livet i ulykken. Bortsett fra Kobe Bryant (41) og hans datter Gianni (13) er identiteten på de andre syv ikke kjent.

Faksimilie Express, Skjermdump

LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.