HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

UFC-VERDEN I SJOKK: KHABIB LEGGER OPP

(shutterstock) UFC 249 er først av store events etter koronaen.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

KHABIB UFC: Fighting-fans fikk sjokkbeskjeden etter at den ubeseirede lettvekteren enkelt slo sin tøffeste utfordrer Justin Gaethje med en triangel kvelning.

VIL IKKE FIGHTE UTEN FAREN

Covid-viruset og korona-pandemien har traff den suverene MMA-fighteren Khabib “The Eagle” Nurmagomedov hardt. Hans far og trener Abdulmanap døde som et resultat av hjertesykdom samtidig som han hadde viruset.

Derfor var det knyttet stor spenning til kampen mot den nærmeste til å utfordre Khabib, nemlig Gaethje. En tydelig beveget Khabib, som nå måtte fight uten sin far i hjørnet dominerte fra første stund.

Ut i andre runde gjorde Khabib en klassisk ned-tagning. I en såkalt triangel-kvelning klappet Gaethje, men dommeren fikk det ikke med seg. Amerikaneren segnet om, og seieren var et faktum for Khabib. Det gjorde også mesteren etter fighten. Etter å ha fjernet handskene, la han de ned og fortalte verden at han nå legger opp.


Dermed mister UFC og MMA-verden sin aller største stjerne, og kanskje den beste fighteren noensinne. Med seieren står nemlig Dagestaneren med 29 seire av like mange mulig. Ingen tap.

I følge DC Cormier, som kjenner Khabib godt , skal han ha lovet sin mor og ikke fighte uten sin far. Dermed var tidenes karriere innen MMA over. Det var ikke det fighting-fans så for seg nå som “ørnen” var tilbake.

-Slik jeg kjenner Khabib, så er det siste kampen. Når han sier det, så blir det slik. Mitt fighting-hjerte er knust. Det å ikke få se en slik legende i ringen igjen er hjerteskjærende, sa Cormier under UFC sin sending.LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.