HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

MCGREGOR AVSLØRER SIN NESTE MOTSTANDER

MCGREGOR: Conor er klar for å slåss igjen (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MCGREGOR: Conor Mcgregor har vært i turbulens i det siste med en rekke sexanklager. Nå avslører han sin neste motstander.

MØTER BOKSELEGENDE

Conor McGregor kan nå avsløre at han skal bokse mot Manny Pacquiao i Midtøsten i en ny retur til bokseringen, og ikke MMA. Den tidligere UFC-mesteren skal visstnok har trukket seg for å slåss for tredje gang på fire år, men hevder at han er tilbake igjen i en alder av 32 år.

Det er dog en boksekamp mot den tidligere mesteren Pacquiao, som også har pensjonert seg. Det vil være McGregors andre boksekamp etter å ha tapt mot Floyd Mayweather i 2017.

-Jeg bokser mot Manny Pacquiao i Midtøsten, tvitret McGregor, timer etter å ha lagt ut en Instagram-video av seg selv. Det vil være en sann ære å ha møtt to av de største boksere i moderne tid.


Så langt har det ikke kommet noen kommentar fra Pacquiaos team om en potensiell kamp med McGregor. Pacquiao, 41, kjempet sist i juli 2019 og slo Keith Thurman for å ta rekorden til 62 seire og syv nederlag, med to uavgjorte.

McGregor vs Mayweather var en av de mest lukrative kampene gjennom tidene, og genererte hele £ 450 millioner i pay-per-view-inntekter, selv om kampen i seg selv ikke gå noen stor bokseopplevelse, så vant Mayweather kampen ganske enkelt og konrollert.

McGregor vs Pacquiao vil sannsynligvis også generere stor interesse, spesielt i Filippinene der Pacquiao er enormt populær.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.