HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

MOURINHO HAR FÅTT SPARKEN – DISSE TAR OVER

MOURINHO TOTTENHAM: Den karismatiske treneren på benken for Nord-London laget. (AP)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MOURINHO SPARKEN: Tottenham har gitt Jose Mourinho sparken og tidligere spillere tar over til slutten av sesongen.

SPARKET SEKS DAGER FØR FINALE

Det var ikke nok med å komme til finalen i ligacupen mot Manchester City da Jose Mourinho nå har fått sparken, melder Tottenham på sine offisielle sider, etter at en rekke engelske medier var ute med nyheten.

Tottenham har sagt opp manager Jose Mourinho, med Ryan Mason og Chris Powell som tar midlertidig ansvar for klubben til slutten av sesongen. Bare Mason er foreløpig bekreftet av klubben.

Mourinho er blitt løst fra sine plikter etter fredagens 2-2-uavgjort mot Everton, som etterlot Spurs fem poeng fra topp-fire og ser dermed ut til å gå glipp av neste sesongs Champions League, skriver Daily Mail, samt de fleste engelske medier i dag.


KOMMER FLERE NYHETER

Klubben skriver som følger: Jose Mourinho og hans trenerteam Joao Sacramento, Nuno Santos, Carlos Lalin og Giovanni Cerra har blitt løst fra sine plikter.

Styreleder, Daniel Levy, sa: “Jose og hans trenerteam har vært med oss ​​gjennom noen av våre mest utfordrende tider som klubb. Jose er en ekte profesjonell som viste enorm motstandskraft under pandemien. På et personlig nivå har jeg hatt glede av å jobbe med han og synes det er synd at ting ikke har fungert slik vi begge hadde sett for oss. Han vil alltid være velkommen hit, og vi vil takke ham og hans trenerteam for deres bidrag. “

Ryan Mason vil ta førstelagstrening i dag, og en ytterligere oppdatering vil komme etter hvert.


LES OGSÅ:

KLOPP VURDERER SMART BYTTE VED HJELP AV POOL-STJERNE

SE HVEM SOM SKAL VÆRE RONALDOS ERSTATTER I UNITED


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.