HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

– POGBA ER FERDIG I UNITED!

ØNSKET AV REAL:Pogba sin fremtid i Manchester United er et av mange spørsmål man vil få svar på etterhvert.. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

PAUL POGBA: Den franske midtbanespilleren skal være ferdig i Manchester United. Det sier hans kontroversielle agent Mino Raiola. Samtidig går norsk avis ut og mener de har kilder som sier at United også er ferdig med Pogba.

VIL KVITTE SEG MED POGBA

Det kommer sjokkerende nyheter fra flere hold vedrørende den franske stjernen Paul Pogba i Manchester United. Rett før en av Uniteds viktigste kamper gikk den franske verdensmesterens kontroversielle agent Raiola ut og sa at Pogba er ulykkelig med å spille for Manchester United, og at det er best at partene skiller lag i januar.

Timingen er merkelig da Pogba scoret et meget viktig mål for de “røde djevelene” som gjør at United har heng på topplagene i den hjemlige serien.

Det overaskende utspillet kom også rett før en av sesongens viktigste kamper for United i Champions League. Man kan ikke annet enn å spekulere om dette var et bevisst valg av Raiola.

Agenten har allerede tirret på seg United-fansen og ledelsen etter at Braut Haaland havnet i Dortmund i stedet for Old Trafford. Enkelte mente at en av grunnene var Raiola betente forhold til den røde delen av Manchester.

– Jeg kan si at det er over for Paul Pogba i Manchester United, sa franskmannens agent, Mino Raiola, til Tuttosport.


Som om ikke det er nok går den norske avisen Dagbladet ut og hevder at de har eksklusive kilder på at Manchester United ønsker å kvitte seg med Paul Pogba.

Dagbladet skriver følgende ” Ifølge opplysninger Dagbladet sitter på, skal Manchester United ha hatt et ønske om å kvitte seg med Pogba over en lengre periode. Det skal altså være gjensidig at partene ønsker å skille lag.”

LES OGSÅ: UNITED-SJEFEN OM SOLSKJÆRS FREMTID

Den norske avisen dokumenterer ikke påstandene noe mer enn det. Paul Pogbas kontrakt går ut til sommeren. NTB siterer Tuttosport med følgende:

I et intervju med italienske Tuttosport kommer Raiola med uttalelsene som har fått flere medier til å melde at Pogba ser ut til å være ferdig i United.

– Det er ingen vits i å gå rundt grøten, det er bedre å være tydelige, se framover og ikke kaste bort tiden i jakt på syndebukker. Paul er ulykkelig i Manchester United, han er ikke lenger i stand til å uttrykke seg slik han ønsker, og som forventes av ham, sier Raiola.


– Han må skifte lag. Han har en kontrakt som utløper om halvannet år, men jeg tror den beste løsningen for partene er å selge ham i neste overgangsvindu, sier Raiola.

Den franske langslagsjefen Didier Deschamps har tidligere vært ute og bekreftet at Pogba er ulykkelig i United. Mye på grunn av rollen og posisjonen han får av Solskjær på banen.

– Jeg kjenner ham godt, og han kjenner spillergruppen vår godt. Han er i en situasjon med klubben sin der han ikke er fornøyd. Verken med spilletid eller hvordan han blir brukt, sier Didier Deschamps ifølge France Football.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.