HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

VAN DIJK KAN VÆRE UTE FOR RESTEN AV SESONGEN

VAN DIJK LIVERPOOL: Midtstopper-kjempen i aksjon. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

VAN DIJK SKADE: De siste nyhetene rundt Liverpool forsvarsbauta er ikke gode. Virgil Van Dijk kan være ute for resten av sesongen.

SKADEN LIVERPOOL IKKE SKAL HA

De regjerende mestrene har gode spillere fremover, men er ikke like bra skodd bakover med forsvarspillere. Da hjelper det ikke da kanskje verdens beste forsvarspiller Virgil Van Dijk nå kan være ute for resten av sesongen med skade.

Nederlender ble tatt av banen med skade etter en kollisjon med Jordan Pickford for byrivalen Liverpool. Situasjonen ble blåst av for offside, men mange ville ha rødt kort på Pickford.

SISTE: OPPDATERING OM VAN DIJKS SKADE

Men de blå sin sisteskanse fikk ikke engang gult kort. Derfor vil det nok kjennes ekstra hardt da en “ligatittelavgjørende” spiller som Van Dijk da ryker ut på denne måten.

LES OGSÅ: LIVERPOOL KREVER ETTERFORSKNING AV VAR

Ifølge The Daily Mail er nå Van Dijk ute for resten av sesongen med en korsbåndskade. Det er kanalen Bein Sports som først var ute med nyheten, og mener å vite at den viktige midtstopperen er ute i over 8 måneder.

Van Dijk var ikke den eneste Liverpool-spilleren som måtte til sykehus med alvorlig skade.


Det var dessverre for Liverpool-fansen ikke den eneste dårlige nyheten denne kvelden. Ifølge rapportene måtte ny-signering Thiago også til sykehuset for røntgen av sitt kne. Det etter å ha fått sin første start siden han kom fra Bayern Munchen. Skaden kom etter at Richarlison gjorde en hoderystende takling. I motsetning til Pickford på Van Dijk, fikk brasilianeren rødt kort for taklingen.

Overgangsvinduet er som kjent over, og Liverpool kan ikke hente inn noen erstattere. Det sagt så er det vel neppe mulig å erstatte selveste Virgil Van Dijk.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.