HØR VÅR SISTE PODCAST HER:

MOURINHO MED NYTT KLENGENAVN “THE…”

JOSE MOURINHO: Tottenhams sjef er desperat etter å komme i gang med ny sesong. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

GIR SEG SELV NYTT KLENGENAVN: Jose Mourinho har lenge blitt kalt “The special one”. Noe han døpte seg selv. Med spennende takter i Tottenham, døper han seg selv om i forhold til alderen.

MER ERFAREN

Det var da den nåværende Tottenhamsjefen tok over Chelsea at han kalte seg selv “The Special one”. Hvilket den senere tid har fått avarter som “The happy one”, og av enkelte tabloider som “The Grumpy One”. Andre managere har også parert Mourinho sitt utspill med å kalle seg “The normal one”.


Etter å fått bra fart på Tottenham sin poengsanking denne sesongen, var det stor spenning knyttet til Spurs sitt oppgjør mot Manchester City og Pep Guardiola.

Nå som portuguiseren står med en rekke titler i både Champions League, Premier League, Serie A, La Liga kalte han seg under pressekonferansen nå “The experienced one”.

– Med alle erfaringen jeg har nå er jeg «The Experienced One». Jeg har mye erfaring. Alt som jeg opplever i fotballen i dag, er noe jeg har vært med på før. Å trene tankeganger og få mer kunnskap kan bare gjøre deg bedre, forklarer Mourinho.

Spurs har dog hatt et nogenlunde enkelt program i starten av Premier League. I løpet av kommende periode venter Manchester City, Chelsea, Arsenal og Liverpool, bare den neste måneden.


LES OGSÅ:

MESSI VURDERER NY KLUBB

KLOPP MED GODE NYHETER OM VAN DIJK

ARSENAL-LEGENDE MED ØDEGAARD-DOM

BAYERN MUNCHEN MED NY TRENER

SISTE FRA SPORTSNYHETERPÅ.NET:

FOTBALLSJEF HÅPER PÅ 2500 TILSKUERE

GOLF-HOVLAND OM OL


LES FLERE SAKER:

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.